سرفصل ها
۱ – تغییرات در صدور برگ تشخیص مالیاتی
۲ – تغییرات در توافق با ممیز کل « رئیس امور مالیاتی »
۳ – تغییرات در هیئت بدوی
۴ – تغییرات در هیئت تجدید نظر
۵ – تغییرات در شورای عالی مالیاتی
۶ – سایر تغییرات دادرسی مالیاتی از ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰
۷ – پرسش و پاسخ با شرکت کنندگان
همین حالا رایگان ثبت نام کنید
فیلم ورکشاپ رایگان
جهت مشاهده رایگان آموزش ابتدا در سایت ثبت نام کنید ویدئو
فایل تخته ورکشاپ فایل های ضمیمه
تغییرات دادرسی مالیاتی در سال ۱۴۰۰ و به موجب قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده اتفاق افتاده است. از سال ۱۳۸۷ قانون موقت مالیات بر ارزش افزوده مطرح بوده است و در ابتدا قرار بود ۵ سال اجرایی شود، اما این زمان تا ۱۳ سال افزایش یافت و نهایتا در تاریخ ۲ خرداد ۱۴۰۰ قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده به تصویب رسید که طبق ماده ۵۷ این قانون، ۶ ماه پس از ابلاغ رئیس جمهور لازم الاجرا شد و در نهایت از ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰ قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده تصویب و اجرایی شد و بسیاری از مقررات مربوط به مالیات بر ارزش افزوده را مانند معافیت ها، نحوه پرداخت و … تغییر داد.
شما خواننده گرامی می توانید اطلاعات بیشتر در رابطه با قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده را در ورکشاپ رایگان سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی مشاهده کنید.
علاوه بر تغییراتی که قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده داشت، تغییرات زیادی نیز در فرآیند دادرسی مالیاتی به وجود آورد و با این که این تغییرات در قانون مالیات بر ارزش افزوده است، اما می تواند جایگزین قانون مالیات های مستقیم شود، چرا که مبحث دادرسی مالیاتی در قانون مالیات های مستقیم آمده است. با این حال به موجب مواد قانونی که در قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده آمده است، برخی فرآیندهای دادرسی دستخوش تغییرات شده است که آموزش های مربوط به آن در این ورکشاپ آمده است.
بسیاری از افراد با انگیزه درآمد زایی در حوزه مالیات وارد می شوند و یکی از مواردی که می تواند آن ها را در این حوزه به این هدف برساند، بحث کاهش مالیات است. کاهش مالیات و مهارت های مربوط به آن مستلزم ۲ اتفاق است :
۱ – آگاهی از مقررات مالیاتی مربوط به فرآیند حسابرسی مالیاتی
۲ – آگاهی از فرآیند تعیین و کاهش مالیات مربوط به فرآیند دادرسی مالیاتی
هر کدام از این موارد به تنهایی کاربردی ندارند و باید در کنار هم به کار برده شوند تا جنبه درآمد زایی بالایی داشته باشند.
به طور کلی اگر بخواهیم تعریفی از دادرسی مالیاتی داشته باشیم، باید بگوییم دادرسی مالیاتی یک فرآیند است و مهم ترین ویژگی فرآیند، چند مرحله ای بودن آن است و به تبع آن دادرسی مالیاتی نیز همین طور است و دارای مراحل و مراجع مختلفی است. دادرسی مالیاتی فرآیند رفع
و حل اختلاف مالیاتی بین مودی و سازمان مالیاتی است و این تعریفی بسیار ساده و خلاصه از دادرسی مالیاتی است.
دادرسی مالیاتی زمانی آغاز می شود که اختلاف مالیاتی بین مودی و سازمان مالیاتی شکل بگیرد که در بسیاری از موارد این اختلاف بر سر ماخذ مالیاتی یا سود مشمول مالیات یا چیزی که ضرب در نرخ مالیاتی می شود، است.
خروجی فرآیند رسیدگی مالیاتی، برگه تشخیص یا برگه مطالبه است که در آن مبلغ مالیات پرداختی نشان داده می شود و اگر مودی به این مبلغ اعتراض داشته باشد، وارد فرآیند دادرسی مالیاتی می شود.
ورکشاپ تغییرات دادرسی مالیاتی که پیش روی شما است، دارای سرفصل هایی مثل تغییرات در صدور برگ تشخیص مالیاتی، توافق با ممیز کل یا رئیس امور مالیاتی، هیات بدوی، هیات تجدید نظر، شورای عالی مالیاتی و … است که در بخش اول آن آقای سید علی سرحدی، مدیر، مدرس و مشاور مالیاتی، توضیحاتی در این باره ارائه کرده اند و بخش دوم ورکشاپ نیز به پرسش و پاسخ و رفع اشکال شرکت کنندگان اختصاص پیدا کرده است.
رایگان!