مرور زمان مالیاتی چیست؟
مرور زمان مالیاتی چیست؟
همه چیز درباره مرور زمان مالیاتی
- نویسنده : حسابدانان
- سطح : متوسط
- پیش نیاز : ندارد
- مدت زمان مطالعه : ۱۰ دقیقه
فهرست مطالب :
۱ – دلیل وجود مرور زمان مالیاتی چیست ؟
۲ – سال مالیاتی چیست و چه ارتباطی با مرور زمان دارد ؟
۳ – اظهار نامه مالیاتی و مرور زمان!
۵ – عدم تسلیم اظهارنامه در موعد مقرر و مرور زمان
۶ – مطالبه مالیات به غیر از مودی
۷ – مواردی که مشمول مرور زمان نمی شوند ؟
۸ – مالیات بر درآمد شناسایی شده ناشی از تراکنش های بانکی و مرور زمان مالیاتی
۹ – سوالی درباره مرور زمان مالیاتی دارید، مشاوره مالیاتی کسب و کار خود را از ما بگیرید!
مقدمه
مرور زمان مفهومی حقوقی است که در قوانین متعددی، مانند قانون مجازات اسلامی و … از آن یاد شده است. در تعریف مرور زمان داریم که :« مرور زمان عبارت است از گذشتن مدتی که به موجب قانون پس از انقضاء آن مدت، دعوی شنیده نمیشود و دیگر نمیتوان بابت آن شکایتی کرد. » این مفهوم در قوانین مالیاتی کشور ایران نیز کاربرد دارد. می توان مفهوم اصلی مرور زمان مالیاتی را مانند تعریف فوق دانست اما در قوانین مالیاتی دارای جزئیات بیشتر و با شرایط خاص تری معنی پیدا می کند.
اگر به صورت ساده بخواهیم این مفهوم را تعریف کنیم می توان گفت اگر موعد و زمان تکلیفی یا وظیفه ای که مطابق قانون بر عهده ی مودی یا سازمان است، بگذرد و منقضی شود، دیگر ادعایی در مورد آن پذیرفته نیست.
در قوانین مالیاتی کشور و خصوصا در مواد ۱۵۶ و ۱۵۷ قانون مالیات های مستقیم به این موضوع پرداخته شده است که در ادامه ی این مقاله به تفصیل، آن را بررسی خواهیم کرد.
۱ – دلیل وجود مرور زمان مالیاتی چیست ؟
در قوانین مالیاتی بسیاری از تکالیف بر عهده ی مودی و حتی خود سازمان مالیاتی گذارده شده است. وقتی در قانون کلمه ی تکلیف بیان می شود مطمئنا برای آن ضمانت اجرایی و به تبع آن جرایم خاصی نیز در نظر گرفته می شود.
برای مثال یکی از مهم ترین تکالیفی که بر عهده ی صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی می باشد، ارسال اظهارنامه های مالیاتی است.
در ماده ۱۰۰ ق.م.م آورده شده است که :« مودیان موضوع این فصل این قانون ( صاحبان مشاغل ) مکلف اند اظهارنامه مالیاتی مربوط به فعالیتهای شغلی خود را در یک سال مالیاتی برای هر واحد شغلی یا برای هر محل جداگانه طبق نمونهای که وسیله سازمان امور مالیاتی کشور تهیه خواهد شد، تنظیم و تا آخر خرداد ماه سال بعد به اداره امور مالیاتی محل شغل خود تسلیم و مالیات متعلق را به نرخ مذکور در ماده ۱۳۱ این قانون پرداخت نمایند. »
و یا در ماده ۱۱۰ ق.م.م برای اشخاص حقوقی آورده شده است که :« اشخاص حقوقی مکلف اند اظهارنامه و ترازنامه و حساب سود و زیان متکی به دفاتر و اسناد و مدارک خود را حداکثر تا چهار ماه پس از سال مالیاتی همراه با فهرست هویت شرکا و سهامداران و حسب مورد میزان سهم الشرکه یا تعداد سهام و نشانی هر یک از آنها را به اداره امور مالیاتی که محل فعالیت اصلی شخص حقوقی در آن واقع است تسلیم و مالیات متعلق را پرداخت نمایند. »
و یا در ماده ۸۰ ق.م.م برای صاحبان املاک و مستغلات آورده شده است که :
« مودیان موضوع این فصل مکلف اند اظهارنامه مالیاتی خود را روی نمونه ای که از طرف سازمان امور مالیاتی کشور تهیه و در دسترس آنها قرار می گیرد، تنظیم و در مورد حق واگذاری محل و نیز مودیان موضوع ماده ۷۴ این قانون تا سی روز پس از انجام معامله و در سایر موارد تا آخر تیر ماه سال بعد به انضمام مدارک مربوط به اداره امور مالیاتی محل وقوع ملک تسلیم و مالیات متعلق را طبق مقررات پرداخت نمایند.»
خب برای مثال این گوشه ای از تکلیفی است که طبق قانون بر عهده ی اشخاص فوق گذاشته شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مالیات و حسابداری محصول رایگان حسابداری و ثبت اسناد وجوه نقد را ببینید.
اگر متون مواد ۸۰ و ۱۰۰ و ۱۱۰ ق.م.م را به دقت مطالعه کرده باشیم با کلمه ی “مکلف اند” روبرو خواهیم شد. یعنی قانون گذار تکلیفی را برای صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی در نظر گرفته است که در صورت عدم انجام این تکلیف، مشمول جریمه ای به میزان ( ۳۰% ) مبلغ مالیات قطعی شده خواهند شد.
در اکثر مواقعی که تکلیفی بر عهده ی مودی گزاده شده است، مدت زمان معینی نیز تعیین گردیده است. البته این تعیین زمان صرفا برای مودیان مالیاتی تعیین نمی گردد، بلکه برای سازمان امور مالیاتی هم مواعدی از این دست در نظر گرفته شده است.
مرور زمان هم زیر مجموعه ای از همین تعیین مواعد می باشد، با این تفاوت که اگر از عمر آن سپری شود و بگذرد، می توان گفت دیگر سازمان امور مالیاتی کشور اجازه مطالبه مالیات را ندارد. در ادامه در خصوص جزئیات آن در ادامه صحبت خواهیم کرد.
۲ – سال مالیاتی چیست و چه ارتباطی با مرور زمان دارد ؟
” سال مالی ” یا ” سال مالیاتی ” عنوانی است که به گوش صاحبین کسب و کارها و همچنین مشاغل آشنا می باشد. اکثر تکالیف مالیاتی، یا حتی تکالیفی که تحت تاثیر قانون تجارت می باشد، سال مالی یا مالیاتی خاص خود را دارد. مانند پلمپ دفاتر قانونی که مشخص کردن سال مالی در آن اهمیت دارد یا ارسال اظهارنامه اشخاص حقوقی که گفته می شود ۴ ماه پس از پایان سال مالی است.
اما سال مالیاتی چیست ؟
سال مالیاتی عبارت است از یک سال شمسی که از اول فروردین ماه هر سال شروع و به آخر اسفند ماه همان سال ختم میشود. لکن در مورد اشخاص حقوقی مشمول مالیات که سال مالی آنها به موجب اساسنامه با سال مالیاتی تطبیق نمیکند، درآمد سال مالی آنها به جای سال مالیاتی مبنای تشخیص مالیات قرار میگیرد و موعد تسلیم اظهارنامه و ترازنامه و حساب سود و زیان و سر رسید پرداخت مالیات آنها چهار ماه شمسی پس از سال مالی میباشد.
۳ – اظهار نامه مالیاتی و مرور زمان!
مالیات در ایران و همچنین در سراسر دنیا به عنوان بخشی از منبع مهم درآمدی دولت ها به شمار میرود.
مالیات انواع مختلفی دارد و در قوانین مالیات ایران، مالیات به دو دسته مالیات های مستقیم و غیر مستقیم تقسیم بندی میشود که هر کدام از آن ها نیز شامل مالیات های مختلفی هستند.
اظهارنامه های مالیاتی اصولا توسط اشخاصی تسلیم می شود که زیر مجموعه مالیات های مستقیم هستند، یعنی مودی برای سازمان امور مالیاتی و دولت شناخته شده است. همچنین موعد زمانی برای این اشخاص هم در نظر گرفته شده است. آن ها دارای یک یا چند پرونده مالیاتی می باشند و برای فعالیت های خود که یا به صورت حقوقی یا انفرادی یا مشارکتی می باشد، دارای کد اقتصادی مجزا، آدرس، کدپستی و سایر موارد هستند.
۴ – مرور زمان مالیاتی :
در قانون مالیات های مستقیم وظیفه شناسایی و تشخیص درآمد مشمول مالیات، مطالبه و وصول مالیات موضوع این قانون به سازمان امور مالیاتی کشور محول میشود. این ۴ مورد تکالیفی است که طبق قانون بر عهده سازمان امور مالیاتی کشور گذاشته شده است.
در راستای تکالیف فوق، اداره امور مالیاتی مکلف است اظهارنامه مودیان مالیات بر درآمد را در مورد هر منبع که در موعد قانونی تسلیم شده است، حداکثر ظرف یک سال از تاریخ انقضای مهلت مقرر برای تسلیم اظهارنامه رسیدگی نماید. در صورتی که ظرف مدت مذکور برگ تشخیص درآمد صادر ننماید و یا تا سه ماه پس از انقضای یک سال فوق الذکر برگ تشخیص درآمد مذکور را به مودی ابلاغ نکند، اظهارنامه مودی قطعی تلقی میشود.
بشنوید : پادکست نکات مهم جلسه مصاحبه و استخدام حسابدارها
هرگاه پس از قطعی شدن اظهارنامه مالیاتی یا بعد از رسیدگی و صدور و ابلاغ برگ تشخیص اعم از این که به قطعیت رسیده یا نرسیده باشد معلوم شود مودی، درآمد یا فعالیت های انتفاعی کتمان شده ای داشته و مالیات متعلق به آن نیز مطالبه نشده باشد، فقط مالیات بر درآمد آن فعالیت ها با رعایت ماده ۱۵۷ این قانون قابل مطالبه خواهد بود. در این حالت و همچنین در مواردی که اظهارنامه مودی به علت عدم رسیدگی، قطعی تلقی میگردد اداره امور مالیاتی بایستی یک نسخه از برگ تشخیص صادره به انضمام گزارش توجیهی مربوط را ظرف ۱۰ روز از تاریخ صدور جهت رسیدگی به دادستانی انتظامی مالیاتی ارسال نماید.
برای فهم بهتر مطلب به مثال زیر توجه کنید :
موسسه حسابدانان در سال مالی ۱۴۰۳ فعالیت و درآمد داشته است و سال مالی آن از ابتدای فروردین هر سال تا انتهای اسفند ماه همان سال می باشد. از آنجایی که این موسسه شخصی حقوقی می باشد، می بایستی تا ۴ ماه پس از پایان سال مالی اظهارنامه مالیات بر درآمد خود، موضوع ماده ۱۱۰ ق.م.م، را به سازمان امور مالیاتی تسلیم کند. یعنی تا تاریخ ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴.
سازمان امور مالیاتی مهلت دارد تا روز ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۵ به اظهارنامه موسسه رسیدگی کرده و برگ تشخیص مالیات بر درآمد را صادر نماید. همچنین سازمان ۳ ماه از این تاریخ مهلت دارد تا برگه ی صادره را به مودی ابلاغ نماید که مهلت آن تا پایان مهر ماه سال ۱۴۰۵ است.
ترتیبات فوق در شرایط عادی رخ می دهد. اما ممکن است یکی از ۳ اتفاق ذیل رقم بخورد :
الف ) مودیان در موعد مقرر از تسلیم اظهارنامه منبع درآمد برای مالیات بر درآمد خود، خودداری نمودهاند :
در این حالت سازمان امور مالیاتی به جای یک سال، ۵ سال مهلت رسیدگی و مطالبه مالیات را دارد.
ب ) مودی، درآمد یا فعالیت های انتفاعی کتمان شدهای داشته و مالیات متعلق به آن نیز مطالبه نشده باشد :
در این حالت نیز سازمان امور مالیاتی به جای یک سال، ۵ سال مهلت رسیدگی و مطالبه مالیات را دارد.
ج ) در مواردی که اظهارنامه مودی در موعد مقرر رسیدگی نمی گردد :
اظهار نامه مودی، قطعی تلقی میگردد و اداره امور مالیاتی بایستی یک نسخه از برگ تشخیص صادره به انضمام گزارش توجیهی مربوط را ظرف ۱۰ روز از تاریخ صدور جهت رسیدگی به دادستانی انتظامی مالیاتی ارسال نماید.
۵ – عدم تسلیم اظهارنامه در موعد مقرر و مرور زمان :
مطابق ماده ۱۵۷ ق.م.م : « نسبت به مودیان مالیات بر درآمد که در موعد مقرر از تسلیم اظهارنامه منبع درآمد خودداری نمودهاند، یا اصولا طبق مقررات این قانون مکلف به تسلیم اظهارنامه در سر رسید پرداخت مالیات نیستند، مرور زمان مالیاتی پنج سال از تاریخ سر رسید پرداخت مالیات میباشد و پس از گذشتن پنج سال مذکور مالیات متعلق قابل مطالبه نخواهد بود، مگر این که ظرف این مدت درآمد مودی تعیین و برگ تشخیص مالیات صادر و حداکثر ظرف ۳ ماه پس از انقضای پنج سال مذکور برگ تشخیص صادره به مودی ابلاغ شود. »
به مثال زیر توجه کنید تا موضوع برای شما ساده تر شود :
موسسه حسابدانان در سال مالی ۱۴۰۳ فعالیت و درآمد داشته است و سال مالی آن از ابتدای فروردین هر سال تا انتهای اسفند ماه همان سال می باشد. از آنجایی که این موسسه شخصی حقوقی میباشد، می بایستی تا ۴ ماه پس از پایان سال مالی اظهارنامه مالیات بر درآمد خود، موضوع ماده ۱۱۰ ق.م.م، را به سازمان امور مالیاتی تسلیم کند. یعنی تا تاریخ ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴ و این تکلیف از سوی موسسه انجام نپذیرفته است.
سازمان امور مالیاتی مهلت دارد تا روز ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۹ مالیات موسسه را مطالبه کرده و برگ تشخیص مالیات بر درآمد را صادر نماید. همچنین سازمان ۳ ماه از این تاریخ مهلت دارد تا برگه ی صادره را به مودی ابلاغ نماید که می شود پایان مهر ماه سال ۱۴۰۹. بنابراین برای عملکرد سال ۱۴۰۳، تا سال ۱۴۰۹ مهلت رسیدگی مالیاتی وجود دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه محاسبه مالیات حق تمبر، مقاله حق تمبر چیست ؟ را از اینجا مطالعه کنید.
۶ – مطالبه مالیات به غیر از مودی :
در مواردی که مالیات به هر علت از غیر مودی مطالبه شده باشد، پس از تأیید مراتب از طرف هیأت حل اختلاف مالیاتی مطالبه مالیات از غیر مودی در هر مرحله ای که باشد، کان لم یکن تلقی میگردد و در این صورت، اداره امور مالیاتی مکلف است بدون رعایت مرور زمان موضوع این ماده ظرف یک سال از تاریخ صدور رأی هیأت مزبور، مالیات متعلق را از مودی واقعی مطالبه نماید و گرنه مشمول مرور زمان خواهد بود.
۷ – مواردی که مشمول مرور زمان نمی شوند :
در قوانین مالیاتی برای برخی از مالیات ها مهلت مقرری تعیین نگردیده است. یعنی مالیات هر سال، در سال خاصی توسط سازمان قابل مطالبه می باشد؛ که مهم ترین آن ها ۳ مورد ذیل می باشد :
۱ – مالیات بر دارایی موضوع باب دوم قانون مالیاتهای مستقیم، مشمول مرور زمان مالیاتی نمیباشد.
۲ – مالیات و عوارض ارزش افزوده، موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۳۸۷، از شمول قاعده مرور زمان خارج میباشد.
۳ – مالیاتی که کارفرما از حقوق بگیر کسر کند، اما به سازمان امور مالیاتی پرداخت نکند.
۸ – مالیات بر درآمد شناسایی شده ناشی از تراکنش های بانکی و مرور زمان مالیاتی :
۱ – لزوم رعایت مهلت مرور زمان درخصوص رسیدگی :
همانطور که می دانید طبق ماده ۱۵۷ قانون مالیات های مستقیم « مرور زمان مالیاتی پنج سال از تاریخ سررسید پرداخت مالیات میباشد و پس از گذشتن پنج سال مذکور مالیات متعلق قابل مطالبه نخواهد بود. » رعایت مهلت ۵ ساله برای رسیدگی به تراکنش های بانکی نیز از جانب سازمان الزامی است.
۲ – برخی تراکنش ها اساسا ماهیت درآمدی ندارند و محاسبه آنها به عنوان درآمد مشمول مالیات موضوعیت ندارد. مانند موارد زیر :
تراکنش های بانکی مربوط به اعضای هیات مدیره و سهامداران اشخاص حقوقی با تایید شخص حقوقی مورد نظر
دریافتی و پرداختی مرتبط به حق شارژ
دریافتی و پرداختی به حساب بستگان ( در صورتی که ماهیت درآمدی آن توسط اداره امور مالیاتی اثبات نشود )
تسهیلات بانکی دریافتی
انتقالی بین حساب های شخص
انتقال بین حساب های شرکا در مشاغل مشارکتی
تنخواه های واریزی به حساب اشخاص توسط کارفرما با تایید کارفرمای ذیربط
دریافت ها و پرداخت های سهامداران و اعضای هیات مدیره اشخاص حقوقی که طرف مقابل آن در دفاتر شخص حقوقی در حساب های دریافتنی و پرداختنی ( جاری شرکا ) منظور شده است
قرض و ودیعه دریافتی و پرداختی
وجوه دریافتی ناشی از جبران خسارت
انتقالی بین حساب های بانکی اشخاص در صورتی که مربوط به درآمد نباشد
مبالغ دریافتی و پرداختی اشخاص به عنوان واسط با توجه به فضای کسب و کار اشخاص حقیقی ( در صورتی که ماهیت درآمدی آن توسط اداره امور مالیاتی اثبات نشود )
۳ – تراکنش های بانکی که ماهیت درآمدی دارند؛ لیکن با رعایت مقررات از پرداخت مالیات معاف یا مشمول مالیات مقطوع یا نرخ صفر و یا مالیات آن کسر در منبع بوده باشد.
این چنین تراکنش ها نیز قابلیت اضافه شدن دوباره به درآمد مشمول مالیات ندارند. مانند سود سپرده بانکی ( معاف )، درآمد اجاره ( مالیات مقطوع )، خرید و فروش سهام ( مالیات مقطوع ) و غیره.
۴ – تراکنش های بانکی که ماهیت درآمدی دارند، لیکن قبلا در محاسبه مالیات منظور شده اند. مثلا تراکنش های حساب بانکی که در موقع رسیدگی پرونده همان سال معرفی و رسیدگی شده باشند، نباید دوباره در رسیدگی مالیاتی منظور شوند.
ببینید: ورکشاپ رایگان تغییرات دادرسی مالیاتی
۵ – تراکنش های کمتر از ۱۵ میلیون تومان برای سنوات قبل از سال ۱۳۹۵ به جز موارد واریزی از طریق ( POS ) درصورت عدم وجود مستندات دال بر ماهیت درآمدی، نباید در محاسبه مالیات منظور شوند.
۶ – از حدس و گمان تعیین شغل مودی بدون وجود مستندات پرهیز شود، و در موارد ابهام در خصوص موضوع فعالیت مودی برای راستی آزمایی و به منظور تشخیص صحیح نوع فعالیت، گروه رسیدگی موظف است. علاوه بر استفاده از شواهد و قرائن در تشخیص نوع فعالیت مودی، نمونه ای از تراکنش های بانکی را از طریق ردیابی و حتی المقدور انطباق با طرف حساب آن رهگیری و مستند سازی نمایند.
۷ – چنانچه حساب های بانکی در حسابرسی های قبلی در اختیار ادارات امور مالیاتی قرار گرفته باشد، اعم از اینکه شماره حساب های مربوطه، در صورت مجلس های موضوع مواد ۹۷ و ۲۲۹ قانون مالیاتهای مستقیم درج شده یا در رسیدگی های قبلی اسناد و مدارک آن توسط مودی ارائه شده یا گردش حساب های بانکی در دفاتر قانونی مودی ثبت شده باشد، و همچنین در مواردی که ادارات امور مالیاتی در رسیدگی های قبلی از گردش حساب های مربوط اطلاع داشته باشند، حسابرسی مجدد تراکنش ها و یا حساب های بانکی مذکور موضوعیت نخواهد داشت.
۸ – اگر مودی در آن زمان مشمول فراخوان های موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز بوده است، گروه رسیدگی کننده می بایست نسبت به مطالبه مالیات و عوارض ارزش افزوده و جرایم مربوطه اقدام نماید.
۹ – گروه رسیدگی کننده برای حسابرسی عملکرد سال ۱۳۹۷ و قبل از آن می بایست با توجه به ماده ۱۵۴ قانون مالیات های مستقیم و دفترچه ضرایب عملکرد مربوط به همان سال، اقدام به اتخاذ ضریب مناسب آن شغل یا فعالیت برای محاسبه مالیات نماید.
۱۰ – جریمه موضوع ماده ۱۹۲ قانون مالیات های مستقیم درخصوص درآمدهای کتمان شده ( ۳۰ درصد مالیات متعلقه و غیرقابل بخشودگی ) حسب مقررات قابل مطالبه می باشد.
۱۱ – کلیه ادارات امور مالیاتی در فرآیند حسابرسی مالیاتی تراکنش های بانکی مشکوک برای جمع آوری اسناد و مدارک و ارائه توضیحات لازم توسط مودیان مالیاتی، مهلت کافی و مورد نیاز را در نظر بگیرند.
۱۲ – یکی از مهم ترین اسناد و مدارک برای تعیین درآمد مشمول مالیات، اظهارات مکتوب مودیان در خصوص تراکنش های بانکی می باشد. بنابراین در مواردی که مودی در اظهار مکتوب خود ماهیت هر یک از تراکنش های بانکی سال ۱۳۹۷ و قبل از آن را اعلام نماید، در صورتی که اسناد و مدارک مثبتهای دال بر خلاف اظهارات مودی بدست نیاید، ملاک و مبنای رسیدگی ادارات امور مالیاتی قرار می گیرد.
۱۳ – در اجرای ماده ۲۳۷ قانون مالیات های مستقیم و همچنین بند ۱۹ دستورالعمل جدید رسیدگی به تراکنش های بانکی، ادارات امور مالیاتی موظفند در صورت استعلام مودی در خصوص نحوه تشخیص یا محاسبه مالیات، تصویر گزارش نهایی و جزئیات گزارشی که مبنای صدور برگ تشخیص قرار گرفته است، را به مودی تسلیم نماید و هرگونه توضیحی در این خصوص بخواهد به او بدهند. بعلاوه ادارات موظف هستند لوح فشرده ( CD ) مربوط به تراکنش های بانکی مودی را در اختیار او قرار دهند.
۱۴ – در مواردی که شخص حقیقی یا حقوقی صاحب حساب مدعی است، وجوه واریزی به حساب وی مربوط به شخص یا اشخاص دیگری بوده که وی به عنوان حق العمل کار یا کارگزار یا نماینده برای آنها فعالیت می نموده است، با امعان نظر به مقررات ماده ۳۵۷ قانون تجارت و در صورت معرفی صاحبان اصلی کالا و احراز این امر توسط ماموران رسیدگی کننده، محاسبه درآمد مشمول مالیات برای صاحب حساب ( حق العمل کار، کارگزار یا نماینده ) صرفا بر مبنای مبلغ حق العمل دریافتی انجام گیرد.
نکته : بند ۱۴ برای کارمندانی است که در یک شرکت به عنوان تنخواه گردان فعالیت می کنند و ممکن است به این مشکل برخورد کنند.
۱۵ – تراکنش های واریزی از طریق POS معمولا بعنوان درآمد در نظر گرفته می شوند.
۹ – سوالی درباره مرور زمان مالیاتی دارید، مشاوره مالیاتی کسب و کار خود را از ما بگیرید!
مشاوره مالیاتی، به عنوان یکی از حوزه های تخصصی موسسه حسابدانان می تواند شما را در جلوگیری از تعلق جرایم و مجازات های مالیاتی یاری نماید. پنل مشاوره مالی و مالیاتی ما آماده پاسخگویی به کلیه سوالات شما در حوزه حسابداری، مالیات، بیمه، قانون کار و مباحث مربوطه به صورت آنلاین و حضوری می باشد.
برای ورود به پنل مشاوره مالیاتی و پرسیدن سوالات خود اینجا کلیک کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.